лв.
Italian | Bulgarian | English |

Арома Дифузьор с Хромотерапия 130 ml - Kasanova

4096

63.00лв. 84.00лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA-DIFFUSORE
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Разпръснете приятния аромат на любимите си етерични масла у дома или офиса.

Електрическият дифузор на аромат е малка мебел, която ще направи атмосферата в дома приветлива и релаксираща. Чрез ултразвукови вълни той незабавно изпарява водата и етеричните масла, присъстващи в резервоара, образувайки свежи и ароматни пари. Натискането на десния бутон веднъж ще активира непрекъснато изпаряване, докато натискането му два пъти ще избере режим на прекъсвания. За да активирате функцията за хромотерапия, вместо това ще трябва да използвате бутона до нея: като го натиснете два пъти, можете да зададете редуването на 7-те светодиодни цвята, като натиснете 3 пъти, ще зададете фиксираната светлина на вашия любим цвят и като го натиснете 4 или повече пъти, можете да изберете желаните от вас LED цветове. Когато водата, съдържаща се в резервоара от 130 мл, е на път да изтече, дифузорът ще се изключи автоматично. С 150 см дълъг кабел и 5W консумация на енергия.

* Този продукт ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

* Този артикул е с 2 годишна гаранция за производствени дефекти.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.
Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Материал Пластмаса
Размер Височина 15 cm; Ширина 10,5 cm; Дълбочина 10,5 cm
Производител Kasanova - Italia

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()