лв.
Italian | Bulgarian | English |

Винен Комплект в Метална Кутия 3 Аксесоара - Kasanova

3229

24.90лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA3VIN-ACC-SCATOLA
  • В наличност

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

Това според  мен е доста оригинален подарък за мъж или семейство, които харесват и разбират от вино. В този комплект от 3 аксесоара има всичко необходимо: Професионален тирбушон, резачка за отстраняване на опаковката на тапата, специална тапа - дозатор  за запазване на аромата и правилното разливане на виното в чаша . Да не забравяме, че всичко това е закрепено добре във вътрешността на елегантна метална кутийка. 


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че няма нормално  италианско семейство, което няма в кухнята си техни продукти.


* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Съставки 1 Метална Кутия; 1 Резачка за отстраняване на обвивката на тапата; 1 Професионален тирбушон; 1 Специална тапа - дозатор за запазване на аромата и разливане на виното;

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()