лв.
Italian | Bulgarian | English |

Кафеварка за 3 Кафета ,,Молив'' Синя - Kasanova

10826

31.80лв.
  • Бранд: Kasanova
  • Код: KASA3MOK-MATITA-BLU
  • Изчерпано

Над 100лв доставката е безплатна.

Етикети: Идея Подаръци

Описание

С оригиналната и весела, италианска кафеварка с форма на молив ще се насладите на хубаво кафе и атмосфера.

Италианците са известни в целия свят не само с качественото си кафе, но и с начина на приготвянето му. За да е хубаво и силно кафето Ви, имате нужда от добро, ароматно кафе и добра кафеварка или кафе-машина. Избрахме за вас тази красива, практична и удобна Мока на Кasanova-Italia, която ще ви накара да почувствате и оцените нашето ароматно 100 % Arabika forte caffe.


Историята на магазини Kasanova започва преди 50 години под името F.lli Fontana srl. Tогава на пазара в Италия са съществували само два вида магазини: Или много скъпи за маркови и скъпи порцелани или подобни на нашите магазини за левче, където може да се намери всичко, но качество почти няма. 

Собственичката Джанина Фонтана решава да започне производството и разпространението на по-достъпни, но същевременно качествени домакински атрибути. Това е посрещнато много добре на пазара, бизнеса и се разраства и днес в магазините Kasanova в Италия наброяват 350 и мога да кажа, че всяко нормално  италианско семейство има в кухнята си техни продукти.


* Този комплект ще пристигне при вас в оригинална кутия и опаковка на Kasanova - Италия, и може да бъде оригинален и желан подарък.

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Kasanova - Italia
Цвят Син

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()