лв.
Italian | Bulgarian | English |

ACE Gentile - Белина за Цветни Дрехи 2750 ml

9403

11.90лв.
  • Бранд: Fater SPA
  • Код: ESS2750ACE-GENTILE
  • В наличност

Над 110лв доставката е безплатна.

Описание

ACE Gentile е деликатна белина, пазеща всички цветове и тъкани, дори синтетични или нежни като вълна и коприна. Прибавена към всяко пране, тя премахва петна, дезинфекцира, премахва миризмите и в допълнение прави цветовете на дрехите ви блестящи.


*Внимание! Някои от бутилките на препаратите са еднакви по размер, но се пълнят с различни литражи.  Производителите използват  една и съща  бутилка,  например препарат - омекотител за 42 пранета (1.05l) и съответно за 44 пранета (1.1l) в еднакви бутилки, това не означава, че едната бутилка е празна или е отливано от нея. Течността е точно толкова, колкото е посочено на опаковката. Може сами да се уверите като я премерите.


*Директен внос от Италия

Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Начин на употреба Изсипете първо перилният препарат, а в последствие 100 ml ACE Gentile и активирайте програма на пералнята. За пране повече от 7 kg увеличете дозата на 150 ml. Ако третирате упорито петно нанесете деликатната белина директно, само върху петното. Оставете да реагира не повече от 10 мин. и изплакнете. При ръчно пране прибавете 100 ml на 10 l вода от продукта, оставете дрехите да откиснат за 1 час и изплакете обилно.
Производител Fater S.P.A.
Произход Италия
Количествено съдържание 2750 ml.
Съставки 5-15% избелващи вещества на основата на кислород; <5% Анионни повърхностноактивни вещества, неионни повърхностно активни вещества, фосфонати; Парфюм, бензил салицилат, бутилфенил метилпропионал, хексилова канела

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()