Велосипедчета 5 Вкуса Цветни 250gr - Nonno Mario

5.90лв.
Етикети: Деликатеси, Паста

Описание

Nonno Mario (Дядо Марио) е млада, занаятчийска фирма, която предлага богат асортимент от характерни италиански деликатеси. Намира се в сърцето на област Пиемонте, Северна Италия, която е известна със своята природна красота, аромати и незабравими гледки. Фирмата създава продукти с отлично качество на достъпни цени, с внимателно селекционирани, сезонни плодове и зеленчуци.

Цялото им производство е занаятчийско, по изпитани, традиционни методи.

Благодарение на висококвалифицираният си персонал Nonno Mario отговаря на всички изисквания на своите клиенти и ниси с гордост запазената си марка. Техните продукти не може да намерите в обикновенните магазини. Те се намират в специализирани хранителни бутичета в най - известните курортни места.

Велосипедчетата са паста, която ще зарадва всеки малчуган. Малките цветни колелца са без консерванти и оцветители само твърда пщеница, куркума, изсушени домати, червено цвекло и спанак. Един оригинален начин да накарате детето си да закусва например.Спецификация

Детайли
Вносител Вера Италия
Производител Nonno Mario
Произход Пиемонт - Италия
Количествено съдържание 500gr
Алергени в производствената среда Мляко, яйца, мастило от сепия
Съдържание Грис от твърда пшеница, дехидратиран спанак на прах 3%, червено цвекло на прах 3%, дехидратиран домат на прах 2%, куркума 2%
Алергени Глутен
Време за приготвяне 5 - 6 min.
Съвети на Кулинаря Всеки вид паста се приготвя в предварително завряла, подсолена вода ( около 1л. на 100гр. ). Велосипедчета 5 вкуса е ароматна сама по себе си, но може да се консумира с всякакви видове сосове или само със зехтин и пармезан например, а за малките може и със захар.

Коментари (0)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Facebook Comments ()