Kasanova


Това сладко и красиво плюшено мече може да зарадва всяка романтична натура. Ще остане като скъп спомен за любим човек. Благоуханната ванилова свещ ще придаде атмосфера и ром..
Това сладко и красиво плюшено мече може да зарадва всяка романт...
37.90лв. без ДДС: 31.58лв.
Тази чиния за ордьоври във формата на четирилистна детелина е много елегантна, красива и практична. Може да бъде ползвана за ядки, сухи мезета, сосове, хапки. Има красива и ..
Тази чиния за ордьоври във формата на четирилистна детелина е м...
21.90лв. без ДДС: 18.25лв.
Тази форма за малко Панетоне или висока торта е много практична и удобна. Незалепващото покритие от въглеродна стома ще осигури перфектен вид на вашето печиво. Изключителнот..
Тази форма за малко Панетоне или висока торта е много практична...
19.90лв. без ДДС: 16.58лв.
Tази симпатична панера "Гъска" е практична и удобна не само за съхранение на яйца, но и на всякакви зеленчуци или предмети. Тя е доста голяма, а благодарение на неръжда..
Tази симпатична панера "Гъска" е практична и удобна не сам...
15.90лв. без ДДС: 13.25лв.
Това е много луксозен и предтавителен сет в много оригинална опаковка. Висококачествените материали и красив външен вид го правят един страхотен подарък, които заради елеган..
Това е много луксозен и предтавителен сет в много оригинална оп...
59.90лв. без ДДС: 49.92лв.
Това е комплект от две хартиени, еднократни форми за Козунак, хляб или друго тестено изделие. Много практични, с незалепващо покритие, което гарантира перфектният външен вид..
Това е комплект от две хартиени, еднократни форми за Козунак, х...
9.00лв. без ДДС: 7.50лв.
Благодарение на декоратора с вид на спринцовка на Tescoma можете много лесно да обогатите и украсите вашите творения в кухнята. Структурата на спринцовката позволява интуити..
Благодарение на декоратора с вид на спринцовка на Tescoma может...
17.90лв. без ДДС: 14.92лв.
Ефектен и красив стенен часовник от еко кожа и пластмаса. Перфектно имитира парче дърво. Интересният дизайн между модерно и традиционно го прави подходящ за всяко обзавеждан..
Ефектен и красив стенен часовник от еко кожа и пластмаса. Перфе...
16.80лв. без ДДС: 14.00лв.
Ефектен и красив стъклен, стенен часовник, който би отивал на всеки стил обзавеждане. Захранва се на батерии, което позволява да бъде поставен, където пожелаете.История..
Ефектен и красив стъклен, стенен часовник, който би отивал на в...
16.80лв. без ДДС: 14.00лв.
Стъклен комплект за плодова салата с форма и окраска на Киви на Kasanova - ИталияКрасив, практичен, елегантен и весел сервиз. Той ще донесе цвят и свежест  във ваш..
Стъклен комплект за плодова салата с форма и окраска на Киви&nb...
29.90лв. без ДДС: 24.92лв.
Стъклен комплект за плодова салата с форма и окраска на Лимон на Kasanova - ИталияКрасив, практичен, елегантен и весел сервиз. Той ще донесе цвят и свежест  във ва..
Стъклен комплект за плодова салата с форма и окраска на Лимон&n...
29.90лв. без ДДС: 24.92лв.
Стъклен комплект за плодова салата с форма и окраска на Портокал на Kasanova - ИталияКрасив, практичен, елегантен и весел сервиз. Той ще донесе цвят и свежест  във..
Стъклен комплект за плодова салата с форма и окраска на Портока...
29.90лв. без ДДС: 24.92лв.
Показва 1 до 12 от 60 (5 страници)